Hotelveiling

Total
0
Shares
Hotelveiling

Hotelveiling


Geld verdienen bij hotelveiling

Een hotelveiling is een veiling waarmee u een overnachting in een hotel kunt winnen. U kunt vaak al mee bieden vanaf één euro en de hoogste bieder wint de overnachting. Vaak krijgt u wanneer u het bedrag heeft betaald een voucher opgestuurd, deze kunt u inwisselen voor de overnachting waar u op geboden heeft. Dit kan u dus aardig wat voordeel opleveren.


Hoe werkt hotelveiling

Als eerst schrijft u zich in op een hotelveiling site. Wanneer u zich heeft ingeschreven kunt u meedoen met bieden. Wanneer u een hotelveiling naar uw zin ziet doet u er goed aan om eerst de voorwaarden te lezen. Als u de voorwaarden aandachtig heeft gelezen en de hotelveiling nu nog steeds naar uw zin is kunt u beginnen met bieden. U doet er verstandig aan om een bepaald limiet te stellen aan het bedrag dat u er aan uit wilt geven, dit zorgt er voor dat u niet meer uitgeeft aan de hotelveiling dan u van plan was. Wanneer u de hotelveiling heeft gewonnen moet u het bedrag binnen een bepaalde tijd betalen en dan krijgt u een voucher opgestuurd die u kunt inwisselen voor de gewonnen overnachting. Het is wel handig om van te voren te reserveren bij het hotel, gewoon net zoals u dit normaal doet maar dan vermeld u hierbij dat u een voucher heeft gewonnen bij een hotelveiling. Deze voucher moet u dan meenemen als u deze gaat verzilveren.

Waar op letten bij hotelveiling

Het is erg verstandig om van te voren de voorwaarden van de desbetreffende hotelveiling te lezen. Hier staat in wat u krijgt als u de hotelveiling heeft gewonnen, maar ook de voorwaarden van het hotel zelf. Soms is het zo dat u alleen de overnachting wint, maar dat u verplicht voor een bepaald bedrag in het hotel aan eten moet besteden. Dit is natuurlijk voor de meeste geen probleem, want u moet toch eten. Maar als u juist van plan was ergens anders te eten dan in het hotel, dan is dit natuurlijk geen geschikte hotelveiling voor u en moet u verder zoeken naar een andere.

Wat u allemaal met hotelveiling kunt

U kunt bij een hotelveiling vaak één of meerdere overnachtingen winnen in een hotel. Ook zijn er soms vakanties die geveilt worden, soms ook naar het buitenland toe. U moet dus goed kijken wat u wint, zodat u niet ineens verrast wordt. U kunt de gewonnen hotelveiling ook gebruiken als cadeau voor iemand, dit is natuurlijk erg leuk en origineel.


Waarom een hotelveiling dus zo handig is

Het komt er dus op neer dat u voor vaak veel goedkoper dan normaal een nachtje weg kunt of op vakantie kunt. Dit zorgt er dus voor dat u met nog meer zin weg gaat. En als u goed op de voorwaarden let heeft u vaak een vakantie of overnachting naar uw zin. Het is ook erg leuk om ergens te komen waar u normaal nooit zou komen, en die kans is zeer groot met een hotelveiling of vakantie veiling want dat zijn vaak veilingen van een hotel of vakantie die niet zo populair zijn in dat jaargetijde.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk