Wat zijn de leukste spelletjes spelletjes om te spelen?

Total
0
Shares
Wat zijn de leukste spelletjes spelletjes om te spelen?

Wat zijn de leukste spelletjes spelletjes om te spelen?


Wat zijn de leukste spelletjes spelletjes om te spelen?

Wil jij leuke online spelletje spelen? Dan vind je hier de meest populaire online spellen. In dit artikel vertellen we over Farmville, Kolonisten van Catan, Risk, Angry Birds


Farmville

Wil je het populaire Farmville spelen? Dit is een Facebook game die je met je vrienden kunt spelen. Het speelt zich af op een boerderij, waar je voor de gewassen moet zorgen. Door ervaringspunten (XP) te scoren kom je verder in het spel. Als je samenspeelt met vrienden levert dit voordelen op, bijvoorbeeld door elkaar gewassen te bemesten, waardoor je meer XP’s krijgt.

Hoe meer punten je krijgt, hoe meer soorten gewassen je kunt verbouwen. Ook kun je Farmville coins verdienen als je verder komt.

Farmville was in 2009 het meest gespeelde spel te wereld met 72 miljoen spelers.

Online Kolonisten van Catan spelen

Kolonisten van Catan is erg populair om tegen elkaar dit bordspel te spelen. Er zijn een aantal aanbieders van dit spel zoals World of Catan. Lees verder over deze aanbieders.

Online Risk spelen

Online Risk spelen is erg populair, het is leuk om met vrienden maar ook met onbekenden dit bordspel te spelen. Op internet zijn verschillende aanbieders van dit spel. Er zijn aanbieders die het originele spelbord gebruiken en er zijn alternatieve versies. Kijk hier voor meer informatie over deze versies.


Angry Birds op internet spelen

Angry Birds is een populair spel op de smartphone en is nu ook op internet te spelen. Hiervoor heb je de Google Chrome internetbrowser nodig. Via google Chrome kun je bij Webapps Angry Birds spelen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk