Beveiligingsbedrijven

Total
0
Shares
Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijven


Beveiligingsbedrijven

Beveilig uw bedrijf of situatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Om de veiligheid, bescherming, geborgenheid en zekerheid voor het privé leven van individuen dan wel bedrijven en organisaties te waarborgen worden beveiligingsbedrijven ingezet. De democratie heeft veiligheid en vrijheid voor iedereen werkelijkheid gemaakt en dat moeten we dan ook niet in het geding laten komen. Van alle kanten worden onze vrijheden aangetast door criminelen, terrorisme enzovoorts. Ondernemingen maar ook privé personen dienen beschermd te worden van dreigende situaties. Uw onderneming heeft namelijk met veel inspanning en moeite een product of dienst weten te realiseren en dat wil u niet zomaar door een derde afgenomen laten worden. Bescherming is dan ook essentieel om dreigingen buiten de deur te houden en dat realiseert u via professionele bewaking geboden via beveiligingsbedrijven.


Alarm signalering

Zodra er een alarm af gaat bij uw onderneming wordt dit direct opgepikt door de meldkamer van het beveiligingsbedrijf. Enerzijds kan bij u thuis of in de onderneming een centrale meldkamer worden ingericht anderzijds gebeurd dit via de centrale meldkamer van de beveiligingsbedrijven zelf. Het te controleren gebied of alles binnen de perimeter kan worden uitgevoerd met bewegingssensoren alsmede brandsensoren in combinatie met een eventuele sprinklers installatie. Indien er een ongeregeldheid is zal het alarm afgaan zodat de centrale meldkamer geïnformeerd wordt. Via de GPS in de beveiliging wordt de meest nabije mobiele surveillant ingeschakeld om de situatie ter plaatse te checken. Bij eventuele inbraak moeten de indringers zoveel als mogelijk staande worden gehouden uiteraard op een veilige manier. Daartoe kan de surveillant of de meldkamer naar aanleiding van de melding assistentie aanvullend sturen.

Camera assistentie

Een goede methode om via beveiligingsbedrijven uw perimeter of terrein in de gaten te houden zonder dat daartoe veel personeel voor moet worden ingehuurd, is bewaking via camera toezicht. De beveiligingsbedrijven leggen daartoe een raster van overlappende camera’s aan mogelijk zwenkend mogelijk stilstaand om van het gehele gebied een continu beeld te krijgen in de centrale meldkamer omtrent de omstandigheden. Het getrainde oog van een camera bewaker kan snel potentiële dreiging identificeren en daarop reageren. De camera bewaker staat in contact met de rondlopende bewaker alsmede de centrale meldkamer van de beveiligingsbedrijven. Op basis van de melding kan de meldkamer eventueel beslissen om aanvullende assistentie in te schakelen.

Houdt de dreiging buiten

Ook bij de ingang kan in combinatie met intensieve camera bewaking en poort controle worden gekomen tot een optimale beveiliging van uw onderneming dan wel privé vertrek. Wordt een ongewenste persoon dan wel een dreiging aangetroffen dan wordt uiteraard geen toegang tot het pand verschaft door de ondernemer. De combinatie camera assistentie en optimale opstelling van camera’s via een uitgekiend cameraplan levert dan ook een goede beveiliging van uw onderneming op via bewakingsbedrijven. Goede toegangscontrole is dan ook essentieel om gevaren en dreiging van elke dag buiten de deur te houden. Screening van mensen en voertuigen is dan ook zeer gepast. Zodoende kunnen beveiligingsbedrijven onjuiste invloeden tegenhouden en stoppen waar het controleerbaar is. En dat is buiten uw perimeter.


Eigen privé bewaking

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat welgestelde personen bedreigd worden dan wel kinderen weggenomen worden om af te persen. Dit is een zeer kwalijke ontwikkeling en daartoe dient ook voldoende beveiliging via beveiligingsbedrijven ingezet worden. Afhankelijk van uw risico profiel kunnen we u een lichte of intensieve persoonlijke bewaking aanbieden. Lichte beveiliging houdt in dat u op afstand in de gaten wordt gehouden echter u bent vrij om te gaan waar u maar wilt. Is er een potentiële dreiging dan grijpt het bewakingsbedrijf snel in. Bij intensieve bewaking zullen één of meerdere body guards u continu bijstaan. Schakel daartoe altijd een gerespecteerd bewakingsbedrijf in.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk