Flyers drukken

Total
0
Shares
Flyers drukken

Flyers drukken


Flyers maken

Hoe maak je een goede flyer? Bekijk bijvoorbeeld eens flyers van anderen om te zien wat er voor zorgt dat deze je aandacht trekken. Let ook op vormgeving, de tekst etc. Bedenk hoe je van jouw flyer ook een aandachttrekker maakt.


Doelgroep

Denk vooraf na over wat en wie je met je flyers wilt bereiken. Gaat je flyer over de verkoop van een product of over een dienst dan wil je met je flyer waarschijnlijk proberen klanten te werven. Of wil je een of evenement onder de aandacht brengen en mensen bewegen dat bij te wonen?

Duidelijke informatie

Flyers moeten een duidelijke boodschap overbrengen die in een oogopslag te bevatten is. Er moet net genoeg informatie in staan om de nieuwsgierigheid te prikkelen. Zorg daarom dat als u gaat flyers drukken voor een goede vormgeving en korte bondige teksten. Laat dit voor een optimaal resultaat door een ervaren tekstschrijver doen en haal er voor de lay-out ook een professionele vormgever bij.

Beeld

Om in een oogopslag te zien wat je aanbiedt of aankondigt zijn goede afbeeldingen van cruciaal belang. Maak altijd gebruik van afbeeldingen van hoge kwaliteit. Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt je boodschap goed overbrengen.


Flyers drukken

Flyers worden meestal niet of niet lang bewaard. Je kunt ze redelijk goedkoop in grote oplagen en in verschillende formaten laten drukken. Uiteraard is er ook keuze uit verschillende papiersoorten.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk