Goedkoop bellen Turkije

Total
0
Shares
Goedkoop bellen Turkije

Goedkoop bellen Turkije


Vind jij bellen naar Turkije ook duur?

Bellen binnen Nederland is al erg duur, laat staan naar buitenland bellen. Bellen bestaat uit start tarief en een vast tarief per minuut. Helaas verschillen deze tarieven door de providers. Zelfs de goedkoopste provider heeft een hoge start en een vast tarief voor bellen naar buitenland. Mensen zijn hierdoor erg voorzichtis als ze naar Turkije bellen, omdat ze meteen hoge bedragen kwijt zijn. Maar nu kunnen de mensen gerust naar Turkije bellen, want bellen naar Turkije is goedkoper geworden, omdat er nu veel meer providers zijn die speciaal gericht zijn opTurkije. De concurrentie is erg groot en de prijzen zakken dag na dag meer. Dus Vergelijk de prijzen en kies bewust als u naar Turkije wilt bellen.

Hoe kan je goedkoop bellen naar Turkije?

  • Via bekende Nederlandse aanbieders zoals KPN en Vodafone
  • Abonnement bij een Turkse provider afsluiten
  • Wifi bellen via internet zoals met de Nederlandse aanbieder Jugo.nl
  • Naar Turkije bellen via een kortingslijn 0900
  • Abonnement bij een Nederlandse provider afsluiten met bellen naar buitenland binnen de bundel inbegrepen.

Abonnement bij een Turkse provider afsluiten

Turkse providers hebben goede afspraken gemaakt met de verschillende instanties in Nederland als in Turkije. Meeste Turkse providers gebruiken het netwerk van KPN. Dit zorgt ervoor dat de tarieven goedkoper worden en geen extra kosten worden meegerekend.

Naar Turkije bellen via een kortingslijn 0900

Kortingslijn 0900 is een intermediair bedrijf die een provider en een operator koppelt voor een lage prijs. Er is geen abonnement of andere kosten. Mensen betalen alleen het vaste bedrag van de provider die bedoeld is voor bellen naar een vast nummer en de kosten van het intermediaire bedrijf. Waardoor mensen goedkoop naar Turkije kunnen bellen zonder abonnement kosten te betalen.

Nederlandse provider

Bij elk Nederlandse provider kan er een sim only of een abonnement worden afgesloten. In beide gevallen kunnen er bundels zijn waarin bellen naar buitenland is inbegrepen. Bellen naar Turkije wordt hierdoor niet goedkoper, maar de kosten zijn al inbegrepen in de bundel, waardoor je niet extra hoeft te betalen.


Regelmatig nieuwe aanbieders

Dus er zijn verschillende mogelijkheden om goedkoop naar Turkije te kunnen bellen.

Weinig mensen weten dat goedkoop bellen Turkije ook kan via de pc en het internet. Maar mensen moeten zelf kiezen hoe ze naar Turkije willen bellen, want bovenstaande opties zijn wel goedkoop, maar elke dag komen er weer nieuwe providers of kortingslijnen. Dus vergelijk de prijzen van de providers en kies bewust bij het maken van een keuze. Want volgens het Europese telefonie onderzoek is gebleken dat mensen graag langer praten als ze naar buitenland bellen. Hierdoor is het handig om goedkoop te bellen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk