inboedelverzekering Ohra

Total
0
Shares
inboedelverzekering Ohra

inboedelverzekering Ohra


Goede Inboedelverzekering | Al aan Ohra gedacht?

De inboedelverzekering van Ohra dekt alle schade toegedaan aan uw bezittingen.

Daarbij kunt u denken aan schade ontstaan door:

  • stevig noodweer,
  • brand,
  • waterschade en
  • niet te vergeten diefstal.

Schade aan uw pand en inboedel is altijd vervelend en daarom biedt Ohra veelal de inboedelverzekering tezamen met een woon verzekering voor huiseigenaren. Ook iets voor U?

Voordeel is dat Ohra ervoor kiest dat de schade direct moet worden hersteld. Ons devies is namelijk indien er wordt gewacht met herstel zal de schadepost alleen maar groter worden. Een snelle reactie van onze kant is dus goed om uw schade zaken snel en efficiënt op te lossen. Soms is namelijk de schade dermate groot dat u niet in uw eigen woning kunt verblijven en daarom moet er snel en wel diezelfde dag vervangend onderkomen worden gezocht. Ohra helpt u daarbij. Beveiligd u uw woning aanvullend voldoende dan kunt u een korting van tot wel 20 procent op de premie besparen. Voorkomen is beter dan genezen.


Inboedelverzekering Ohra

Heeft u schade geleden dan bent u met de inboedelverzekering van Ohra goed gedekt tegen verschillende vormen van schade. De inboedel betreft dan tafel, televisie, bed, de klok aan de muur, servies, maar ook tuinmeubilair op balkon of in de tuin. Inboedel is verzekerd indien de inboedel in het gebouw aanwezig is waar uw woonvertrek is. Het kan ook zijn dat u inboedel met de auto vervoert of in uw camper. Indien er onverhoopt iets gebeurd met uw vervoer door water of brand dan is de vervoerde inboedel gedekt binnen de inboedelverzekering van Ohra. Wordt echter inboedel uit het voertuig gestolen dan is het uitgangspunt dat het voertuig goed afgesloten is geweest waarnaast de inboedel van buitenaf niet zichtbaar in het voertuig heeft gelegen. Oftewel de inboedel was niet de uitnodigende factor om inbraak in het voertuig te plegen door de inbreker.

Voordelen Ohra

Indien er schade optreedt door water, brand, storm of diefstal dan vergoed Ohra altijd het volledige schadebedrag. Uiteraard dient bij diefstal wel aangetoond worden dat er sprake is van fysieke binnen dringing van uw privé vertrek. De volledige uitkering van het schadebedrag hangt uiteraard af van de algemene voorwaarden. Omdat we met u meeleven krijgt u over uw spullen gewoonlijk de nieuwwaarde uitgekeerd, zodat u na het voorval uw inboedel opnieuw en nieuw kunt aankopen. Heeft u hiernaast een oude inboedelverzekering dan kunt u bij Ohra eenvoudigweg overstappen. Wegens de nieuwe regels kunt u makkelijk bij uw oude inboedelverzekeraar vertrekken door bij ons over te stappen.

Goed om te verzekeren

Het is maar goed dat u de inboedelverzekering van Ohra neemt omdat u daarmee goed verzekerd bent tegen enig risico van schade door regen, brand, storm of diefstal. In uw leven verzamelt en koopt u geregeld nieuwe dingen en persoonlijke spullen waarmee de collectie die u in uw huis bewaart steeds groter wordt. Daarmee neemt de waarde van uw spullen met de tijd snel toe. Uiteraard gooit u oude spullen weg en komen er nieuwe spullen voor in de plaats. Dit wilt u dan ook graag verzekerd hebben en wel zodoende dat u uw eigen collectie inboedel in zijn geheel weer kunt herstellen, neem dan contact op met de Ohra informatie desk. Zij van Ohra staan graag voor u klaar. Ook voor een Ohra wa verzekering.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk