Meldkamer bij inbraak of brand

Total
0
Shares
Meldkamer bij inbraak of brand

Meldkamer bij inbraak of brand


Meldkamer bij inbraak, brand of onveilige situatie

Een meldkamer reageert snel en efficiënt wanneer uw veiligheid in het geding komt. Bij een meldkamer kunt u melding maken van uw omstandigheden danwel veiligheid. Een meldkamer neemt alle omstandigheden serieus en handelt de omstandigheden snel af. Uw veiligheid kan aangetast worden door inbraak, brand maar ook wegens een medische situatie. U kunt uw melding bij een meldkamer telefonisch doen, echter het kan ook middels een automatische melding gebeuren. Hoe u het ook wendt of keert uw veiligheid staat voor het beveiligingsbedrijf voorop en op uw melding bij de meldkamer wordt dan ook snel en accuraat gereageerd. Zodoende weet u dat u snel geholpen wordt, onafhankelijk van de omstandigheden waarin u verkeert. De meldkamer heeft uw veiligheid hoog in het vaandel staan, en de meldkamer zal u dan ook op alle manieren beveiligen.


Persoonlijke en automatische melding

Een melding aan een meldkamer van ongeregeldheden kan op persoonlijke basis gebeuren door u of uw bewaker danwel kan het automatisch gaan. Enerzijds kunt u via een persoonlijke knop – welke u bij u draagt of her en der in uw woning zijn geïnstalleerd – de meldkamer instrueren omtrent een voorval. In een dergelijke situatie weet de meldkamer echter niet wat de omstandigheden zijn en dus zal een beveiligingsmedewerker snel ter plaatse zijn om u te assisteren. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks de meldkamer bereiken via telefoon, zodat de meldkamer op de hoogte is van de dringende omstandigheden. Voelt u zich dan ernstig bedreigd kan zowel de bewakingsdienst als de politie ingeschakeld worden.

Beveiligingssensoren

Om uw onderneming of privé vertrekken te beveiligen tegen invloeden van buitenaf zoals inbraak, vandalisme enzovoorts kunt u goed gebruik maken van beveiligingssensoren. Deze staan direct in contact met de meldkamer. Het betreft veelal een stil alarm indien uw perimeter wordt doorbroken echter het is soms een hard alarm indien het tot een inbraak komt. De medewerkers van een meldkamer schakelen bij een alarm dan ook snel de dichtst bijzijnde beveiligingsmedewerker in zodat de situatie snel en effectief beoordeeld kan worden. Hiernaast geldt dat de beveiligingssensoren altijd werken en dus weet de meldkamer altijd of er ongeregeld heten in en om uw perimeter zijn.

24 uur per dag

Een meldkamer is 24 uur per dag te bereiken. De professionele medewerkers worden in diensten afgewisseld zodat dag en nacht uw veiligheid wordt gegarandeerd. Hiernaast geldt dat de meldkamer snel en goed bereikbaar voor u moet zijn. Dat kan uiteraard via automatische meldingen via sensoren of aangebrachte noodknoppen. Daarnaast kunt u de meldkamer altijd persoonlijk benaderen om de meldkamer in te lichten omtrent mogelijke omstandigheden. De professionele medewerkers van een meldkamer zijn opgeleid om snel en adequaat de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. U wilt veilig en beschermd wonen danwel werken en daartoe kan een centrale meldkamer, aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf, uitkomst bieden.


Actief en professioneel reageren

De nood kan hoog aan de man zijn in uw omstandigheden. Het kan dan ook inbraak, vandalisme, brand, of een medische omstandigheid zijn waarvoor melding benodigd is. Een meldkamer dient dan ook altijd snel en actief op een professionele manier te reageren voordat de situatie escaleert. Uw veiligheid staat namelijk in het geding en daartoe dient efficiënt te worden opgetreden. Binnen een kort tijdsbestek staan dan ook bij u de juiste mensen voor de deur. Dit kan het bevolkingsbedrijf zelf betreffen, echter ook de brandweer, ambulance en eventueel de politie om de omstandigheden onder controle te hebben en te houden. Met uw eigen meldkamer bent u snel verzekerd van juiste assistentie en hulp.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk