Toenemende vraag administratieve medewerkers

Total
0
Shares
Toenemende vraag administratieve medewerkers

Toenemende vraag administratieve medewerkersDe economie trekt weer aan, het vertrouwen groeit weer langzaam. Dat is aan vele punten te merken. Zo groeit de arbeidsmarkt ook weer langzaam. Dat is zeker te merken in het beroepenveld van administratieve medewerkers. Zo komt er steeds meer vraag naar zowel financieel als administratieve medewerkers. Maar wat houden deze functies precies in en hoe kun je binnen dit beroepenveld toetreden?

Financieel administratief medewerker

De grootste toenemende vraag zit hem in de functies voor financieel administratief medewerker. Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het ordenen en verwerken van financiële gegevens. Alles moet overzichtelijk weergegeven worden. Voornamelijk gebeurt dit met Excel. Je moet dus goed om kunnen gaan met balansen want debiteuren en crediteuren zijn voor jou dagelijkse begrippen. Het beroepenveld van administratief werk biedt binnen veel bedrijven doorgroeimogelijkheden. Het startsalaris zal variëren tussen de 1400 en 1600 euro bruto per maand. Door de doorgroei mogelijkheden zal de kans aanzienlijk zijn dat dit op termijn nog zal gaan stijgen.


Hoe wordt ik het?

Het klinkt zo logisch als het is. Een financieel administratief medewerker wordt je wanneer je de opleiding volgt tot financieel administratief medewerker. Door het volgen van een opleiding van Fabius, is het mogelijk om je naast je huidige baan om te scholen. De opleiding is binnen 12 maanden te behalen, waar je één ochtend of één avond per week studie volgt. Daarna ben je gemiddeld een dagdeel bezig met huiswerk. De inhoud van de studie staat in het teken van het regelen en ordenen van de boekhouden. Je leert alles over balansen, debiteuren, crediteuren en het verwerken in Excel.

Kijk voor meer informatie over de opleiding tot financieel administratief medewerker op http://www.fabiusopleidingen.nl/financieel-administratief-medewerker/
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk