Wat is toiletreclame?

Total
0
Shares
Wat is toiletreclame?
Table of Contents Hide
 1. Wat is toiletreclame?
  1. Inhoud
  2. Tegenwoordig kom je het steeds vaker tegen: toiletreclame. Het klinkt erg leuk, maar wat is het precies?
  3. Toiletreclame
  4. Het toilet wordt altijd druk bezocht in de uitgaanswereld, sportwereld, op scholen en op vliegvelden. Uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld 48 seconden per bezoek in het toilet doorbrengt. Als uw advertentie dan minimaal een halve minuut voor de neus van deze toiletbezoeker hangt is er geen twijfel mogelijk dat uw bedrijf positief onder de aandacht komt. Dit is al snel meer aandacht dan dat de gemiddelde advertentie in een dagblad of in een krant krijgt. Daarnaast blijkt dat 74 procent van de toiletbezoekers reclame op het toilet een leuke bezigheid vindt, gezien er toch niets anders te doen is dan kijken naar een saaie muur. Toiletreclame wordt niet als een storende factor ervaren tijdens het toiletgebruik en schaadt het imago van de adverteerder niet.
  5. Wat zijn de voordelen?
  6. Groot bereik: toiletreclame heeft een groot bereik bij uitgaande jongeren en jongvolwassenen met een leeftijd tussen de 16 en 39 jaar Segmentatie: met toiletreclame kunt u gemakkelijk de gewenste doelgroep bereiken op basis van leeftijd, geografie, interesses en geslacht. Dit maakt toiletreclame zo uniek Aandacht: de reclameboodschap krijgt altijd veel aandacht door de lange kijkduur en de aandacht die eraan besteed wordt Dekking: het aanbod aan toiletreclame wordt steeds groter, waardoor u overal kunt adverteren met dit medium. Zo kunt u zowel kiezen voor een lokale als voor een nationale inzet.

Wat is toiletreclame?


Tegenwoordig kom je het steeds vaker tegen: toiletreclame. Het klinkt erg leuk, maar wat is het precies?Toiletreclame

Het toilet wordt altijd druk bezocht in de uitgaanswereld, sportwereld, op scholen en op vliegvelden. Uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld 48 seconden per bezoek in het toilet doorbrengt. Als uw advertentie dan minimaal een halve minuut voor de neus van deze toiletbezoeker hangt is er geen twijfel mogelijk dat uw bedrijf positief onder de aandacht komt. Dit is al snel meer aandacht dan dat de gemiddelde advertentie in een dagblad of in een krant krijgt. Daarnaast blijkt dat 74 procent van de toiletbezoekers reclame op het toilet een leuke bezigheid vindt, gezien er toch niets anders te doen is dan kijken naar een saaie muur.

Toiletreclame wordt niet als een storende factor ervaren tijdens het toiletgebruik en schaadt het imago van de adverteerder niet.


Wat zijn de voordelen?


 • Groot bereik: toiletreclame heeft een groot bereik bij uitgaande jongeren en jongvolwassenen met een leeftijd tussen de 16 en 39 jaar

 • Segmentatie: met toiletreclame kunt u gemakkelijk de gewenste doelgroep bereiken op basis van leeftijd, geografie, interesses en geslacht. Dit maakt toiletreclame zo uniek

 • Aandacht: de reclameboodschap krijgt altijd veel aandacht door de lange kijkduur en de aandacht die eraan besteed wordt

 • Dekking: het aanbod aan toiletreclame wordt steeds groter, waardoor u overal kunt adverteren met dit medium. Zo kunt u zowel kiezen voor een lokale als voor een nationale inzet.

Toiletreclame is al snel erg interessant voor veel verschillende branches. Heeft u interesse? Vul dan eens het contactformulier van Media Mirror in!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk