Werknemers via payroll

Total
0
Shares
Werknemers via payroll

Werknemers via payroll


Door werknemers in te huren via een payroll bureau blijft uw organisatie flexibel en overzichtelijk! Met het aannemen van werknemers via payroll geeft u de administratieve werkzaamheden uit handen aan een payroll bureau. Zowel startende, kleine MKB bedrijven of grote ondernemingen kunnen van de voordelen profiteren bij payrolling. U hoeft als ondernemer geen administratie op te zetten, waarmee u personeel kosten tijd en geld bespaart. Heeft u specifieke functies openstaan dan bent u als werkgever verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe werknemers echter de administratieve handelingen die daarbij gepaard gaan worden over genomen door een payroll bureau. U kunt daarbij denken aan de uitbetaling van loon, het inhouden en afdracht van premies en belastingen. In principe heeft het payroll bureau uw werknemer aangenomen conform een arbeidscontract. Het payroll bureau is dan ook hoofdelijk verantwoordelijk voor de afwikkeling van het arbeidscontract. Dit houdt in dat de risico’s voor u als werkgevers worden geminimaliseerd terwijl u wel van de werknemers ingehuurd via payroll kunt gebruik maken.

Geen dure administratie

Het voeren van een administratie binnen een onderneming kan in de papieren lopen. Door een payroll bureau in te schakelen hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de afhandeling van de administratieve zaken bij een arbeidscontract. Het payroll bureau is gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt uitvoeren van de bij het arbeidscontract aangegane verplichtingen. Daarmee heeft u vele voordelen. U bent ervan verzekerd dat de verplichtingen tijdig door het payroll bureau worden afgehandeld, het bespaart u op ondernemingskosten, echter indirect bespaart het ook bedrijfsruimte en tijd. Het payroll bureau doet de administratieve handelingen en uw onderneming concentreert zich op de ondernemingsdoelstellingen. Oftewel het maken en leveren van een kwalitatief goed product of dienst om daarmee winst te draaien.


Geen verplichte voorwaarden

Omdat de werknemers via payroll voor u werkzaam zijn bent u niet verplicht om aan collectieve voorwaarden te voldoen. U neemt de werknemers namelijk niet zelf aan. Door het niet hoeven volgen van collectieve arbeidsvoorwaarden kunt u dan ook aanzienlijk besparen op de collectieve kosten. Uiteraard zit daarin een afweging aangezien u de werknemers via payroll wel graag tevreden wilt hebben en houden. Daarin kunt u dus een afweging doen ter bepaling van het wel deels of niet volgen van collectieve afspraken. In die keus bent u dus vrij. Door de combinatie van het niet hebben van een dure salaris administratie en besparingen op andere vlakken, wordt uw onderneming juist door het inhuren van werknemers via payroll gestimuleerd. Het maakt uw onderneming flexibel, daadkrachtiger en dus staat uw onderneming sterker in de markt. Om te profiteren van deze schaalvoordelen schakel een payroll bureau in.

Payroll bureau: professionals!

Het payroll bureau is gespecialiseerd om administratieve zaken behorende bij een arbeidscontract snel en correct uit te voeren. Betalingen dienen te worden gedaan op het moment dat dit gewenst is en het payroll bureau handelt alle administratieve zaken uiteraard professioneel af. Daartoe heeft het payroll bureau mensen in dienst die puur en alleen maar bezig zijn met het afhandelen van deze zaken. Daarom weten deze professionals ook alles omtrent arbeidscontracten en de afhandeling van de administratieve zaken die daarmee gepaard gaan. Zodra u werknemers inhuurt via payrolling dan levert dit dus vele voordelen op voor uw eigen organisatie. U kunt werken aan het maken van winst, zonder dat u tijd kwijt bent aan die administratieve zaken. U loopt verminderd risico omdat het u niet het arbeidscontract bent aangegaan, waarnaast u bespaart op ruimte en tijd. Qua organisatie blijft alles dus netjes en overzichtelijk.

Payrolling: administratie op hoog niveau!

Goed ondernemerschap, dat is waar het om gaat. U wilt een product of dienst op een kwalitatief hoog niveau aanbieden, waarmee u dus een winst doelstelling voor ogen heeft. Het kan zijn dat u een starter bent en dus heeft u simpelweg geen tijd om een administratie te voeren. Dat kost tijd en geld en dus kunt u het veel beter uit handen geven aan een payroll bureau. Daarmee weet u zeker dat de administratieve zaken tijdig afgehandeld worden waarnaast u toch met alle werknemers met het product of dienst aan de slag gaan. Wilt u ook profiteren van de schaalvoordelen dat een payroll bureau te bieden heeft, neem dan contact op met een payroll bureau.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk