Badstandaard ok baby review

Badstandaard ok baby review

Ok baby is een merk die veel spulletjes verkoopt op het gebied van baby’s en kinderen.

Ok baby heeft ook een bad lijn. In deze lijn zitten erg veel spullen en spellen die het in bad gaan leuker maken voor een kind en makkelijker voor u.

Zo heeft Okbaby de badstandaard Bagnetto. Deze badstandaard is gemaakt voor het handig meenemen van het badje van Ok baby. Op deze manier kunt u uw okbaby badje overal mee naar toe nemen. Ideaal voor een logeerpartij, op vakantie of op de camping. Althans…. Dat zegt Ok baby.

Wij hebben de ok baby badstandaard zorgvuldig getest. Zie hieronder de reviews over de badstandaard:

Reviews over de badstandaard van Ok baby

Mieke (25, alleenstaande moeder van 3 kinderen): “Met drie kinderen ligt ons huis bom en bom vol met kinderspullen. Wij gaan regelmatig naar de camping en ik had altijd één groot nadeel. De jongste ging als eerste naar bed, maar dan moest ik eerst naar het toiletgebouw lopen om hem in bad te doen. Heel vervelend, want de andere twee moesten dan mee. Die kon ik immers niet alleen achterlaten. Nu ik de ok baby badstandaard heb hoeft dat niet meer. Ik kan hem gewoon in bad doen, zonder al te veel moeite!”

Irma (34, moeder van 2 kinderen): “Wat ik vooral handig vindt, is dat de ok baby badstandaard makkelijk op te bergen is. Als hij ingeklapt is, neemt hij bijna geen plek in. Bij mij staat de ok baby badstandaard standaard achter de commode, maar hij kan ook onder het bed of in een kast gemakkelijk staan. Zo staat hij me nooit in de weg!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk