Goedkoop bellen Roemenië

Waarom ambtenaren een lening afsluiten?

Met welke simkaart kan je het goedkoopst bellen naar Roemenië?

Lebara

Met Lebara kun je heel goedkoop bellen, als je vrienden of familie hebt die ook Lebara hebben. Dan kun je dertig minuten per gesprek gratis bellen en naar vaste lijn betaal je van af één cent per minuut. Wat nog een voordeel is, is dat je je Lebara simkaart één keer per maand gratis kan aanvragen.

Simyo

Simyo is ook niet erg duur, maar je moet toch opletten wat je belt en hoe lang. Want je betaalt hier tien cent per minuut, alleen betaal je hier per seconde. Dus als je tien seconden belt hoef je niet voor een minuut te betalen.

Het MMS tarief is vijftig cent, het SMS tarief is 10cent, en het starttarief is tien cent. Als je een Simyo startpakket neemt kost dat twee euro vijftig en krijg je zesenvijftig minuten er bij.

Alle tarieven per minuut

Van zone 1 bellen naar zone 1 Nederland is E 0,40 cent
Van zone 1 bellen naar zone twee is E 1,25
Van zone 1 bellen naar zone drie is E 2,50
Van zone 1 bellen naar zone vier is E 4,50
Voicemail E 0,46 cent

Van zone twee naar zone één E 1,25
Van zone twee naar zone twee E 1,25
Van zone twee naar zone drie E 2,50
Van zone twee naar zone vier E 4,50
Voicemail E 1,25

Van zone drie naar zone één E 2,50
Van zone drie naar zone twee E 2,50
Van zone drie naar zone drie E 2,50
Van zone drie naar zone vier E 4,50
Voicemail E 2,50

Van zone vier naar zone één E 4,50
Van zone vier naar zone twee E 4,50
Van zone vier naar zone drie E 4,50
Van zone vier naar zone vier E 4,50
Voicemail E 4,50

Ook staan hier de tarieven voor elke zone voor sms van en naar Nederland.
Zones zijn de landen waar je heen kan bellen, onder zone 1 valt bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland Finland en zo zijn er nog een aantal. Wanneer je naar Roemenië belt, dan bel je naar zone 2.

De Simyo abonnementen

  • vijftig bel minuten/sms E 2,99 per maand
  • honderd bel minuten/sms E 4,99 per maand
  • tweehonderd vijftig bel minuten/sms E 6,99 per maand
  • vijfhonderd bel minuten/sms E 15,99 Per maand

Telfort

Bij Telfort is momenteel een actie, gratis simkaart met vijf euro beltegoed. Bellen met Telfort kost vijftien cent per minuut en naar Roemenië bellen is E 0,46 een sms naar Roemenië is E 0,18 cent.

KPN

Bellen naar Roemenië met KPN prepaid is E 0,4748 om precies te zijn. Je kunt al een KPN prepaid simkaart kopen voor tien euro en dan heb je gelijk E 2,50 beltegoed en als je je registreert op KPN krijg je nog E 7,50 extra en die wordt binnen enkele dagen op je simkaart gezet.

Tele2

Bij Tele2 heb je een simkaart voor tien euro met twintig euro gratis beltegoed. De tarieven van tele2 naar Roemenië zijn E 1,75 per minuut en E 0,30 cent voor sms.

Waarom bellen naar Roemenië?

Om goedkoop te bellen naar Roemenië zijn er momenteel vele technieken beschikbaar, waarbij je goedkoop of voor niets kunt bellen. Je kunt goedkoop bellen van en naar Roemenië als:

  • je op vakantie bent;
  • je een familielid in Roemenië hebt wonen;
  • daar een business partner is gevestigd;

Dan heb je verschillende mogelijkheden om met meerdere technologieën goedkoop naar het land te bellen. Welke methoden heb je zoal ter beschikking om tegen een gunstig tarief naar Roemenië te bellen?

4G LTE technologie

De meest moderne techniek betreft de 4G LTE technologie waarbij razendsnel internet beschikbaar is gekomen voor alle vormen van communicatie. Nu is eveneens deze techniek aangepast voor de laatste iPhone 5. Dat houdt in dat je met het verfijnde apparaat met mensen face to face kunt chatten alsof zij naast je staan. Haarscherpe resolutie zorgt ervoor dat je de personen binnen een live-stream haarscherp op je draadloze iPhone 5 kunt zien en dus handig kunt communiceren. Neem ook de vernieuwde supersnelle 4G LTE technologie beschikbaar binnen verschillende apparaten zodat jij goedkoop tot gratis met iPhone to iPhone kunt bellen.

Voice over IP

Een traditionele manier om goedkoop met het buitenland en Roemenië te communiceren is via het Voice over Internet Protocol. Deze manier van communiceren is zeer geschikt voor bedrijven met een vaste werkplek waarbij mensen via het internet:

  • data pakketjes kunnen versturen;
  • maar ook kunnen bellen.

Die combinatie maakt het internet bellen uitermate geschikt om over lange
afstanden te communiceren. Ook jij kunt met handige technieken op een goedkope manier bellen met Roemenië.

Oud mobieltje of vaste aansluiting

Uiteraard bestaat er de groep mensen die nog een oud mobieltje hebben of een vaste aansluiting. Bel dan niet zomaar rechtstreeks met Roemenië omdat je dan gewoonlijk een hoog tarief moet betalen. Je doet er goed aan om in dat geval een service nummer te bellen omdat je daarmee relatief goedkoop via vast of mobiel naar Roemenië kunt bellen. Vergelijk daartoe online de verschillende aanbieders omdat er alsnog verschillende tarieven worden gehanteerd.

Via de computer

Uiteraard moet je niet vergeten dat je ook goed via MSN of Skype een persoonlijk gesprek of een vergadering met meerdere mensen kunt doen. Beschikken beide partijen over dezelfde programmatuur en een cam dan kan eveneens goedkoop communicatie met Roemenië worden opgezet. Zodoende kun jij handig met je beschikbare middelen goedkoop bellen naar het buitenland.

Nieuwe mogelijkheden

Schaf je een nieuw apparaat aan om mee te communiceren via het internet, vergelijk dan altijd de verschillende mogelijkheden. Het ene apparaat is het ander niet en er zijn zoveel verschillende goede apparaten in de omloop en aan bieding. Ook jij kunt middels een goed uitgekozen apparaat met je kennissen in contact staan. Bekijk altijd de verschillende aanbiedingen omdat je binnen abonnementen moderne apparatuur tegen een gunstige prijs per maand kunt krijgen. Bel ook goedkoop met Roemenië door daartoe moderne applicaties voor te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk