Afvallen in een week

Afvallen in een week

In een week kunt u met de Sense Bio HCG kuur snel afvallen! Bio HCG doet namelijk worden door direct het overgewicht bij de bron aan te pakken. Middels Bio HCG van Sense wordt het lichaam geactiveerd om de opgeslagen vetten te verbruiken voor de energie voorziening. Met dit principe kunt ook u in een week snel afvallen, door die vervelende vet ophopingen te verwijderen. Dit houdt in dat u naast het innemen van de Sense Bio HCG kuur slechts een licht dieet moet innemen. Zodoende kunt u snel, gemakkelijk, veilig en effectief iets aan uw overgewicht of uw vet ophopingen doen.

Kuren voor een week

Gewoonlijk kunt u de Sense Bio HCG kuur bestellen voldoende voor een 24 dagen, echter u kunt het ook in een spray verkrijgen. Via beide producten kunt u een beperkte kuur van een week doen om zo die laatste vervelende vet ophoping weg te werken. Iedereen heeft dat wel eens dat na de feest dagen er toch weer gekuurd moet worden om er weer perfect uit te zien. Met de Bio HCG kuur van Sense kunt u gemakkelijk in een week uw lichaam er weer strak en perfect uit te laten zien. Zo is uw strakke lichaam na een korte kuur van een week weer prachtig in vorm.

Wat doet Bio HCG

Sense heeft de bio variant van de menselijke hormoon HCG weten te dupliceren en vloeibaar gemaakt. Daarom kunt u de Bio HCG in met vloeistof gevulde ampullen verkrijgen danwel in spray vorm. Zodra u de Bio HCG onder de tong inneemt wordt de positieve werking van de Bio HCG opgenomen door het lichaam. Het lichaam gaat daarmee direct van start met de verbranding van opgeslagen vetten. Geleidelijk aan neemt de buik in grootte af, verdwijnen vet kuiltjes en de onderkin. In een week afvallen met Sense Bio HCG levert dan ook spectaculair resultaat omdat het vet zienderogen als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Wat te eten?

Omdat via de Bio HCG kuur uw lichaam middels de verbranding van opgeslagen vetten in de energie behoefte van het lichaam voorziet, hoeft u aanvullend weinig te eten. Toch is het zo dat u langdurig wel een verzadigd gevoel wilt hebben. Daartoe schrijft Sense voor wat u naast de Bio HCG kuur op dagelijkse basis moet innemen. Dit is een licht vetvrij en koolhydraat arm dieet waarbij de nadruk op eiwitten wordt gelegd. Eiwitten verzorgen een vol gevoel waarnaast eiwitten essentiële lichaams functies ondersteunen. Ook u kunt zo in een week stevig afvallen, zodat uw lichaam er weer strak en stralend uitziet.

Stabilisatiefase na de kuur

Omdat u in een week of langer stevig bent afgevallen moet worden voorkomen dat u gaat jojo-en. Daartoe verstrekt Sense u een reeks aan goede en gezonde recepten gebaseerd op volwaardige ingrediënten. Daarbij wordt de nadruk gelegd op vis, noten, groente, fruit en zuivelproducten zodat u een vol gevoel heeft, voldoende energie uit het voedsel kunt halen echter niet meer aankomt. Dat is de essentie van een goed Bio HCG dieet. Om ook uw lichaam in een week weer strak en mooi eruit te laten zien, volgt u de Sense Bio HCG kuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk