In korte tijd afvallen met Bio Hcg druppels kan echt

In korte tijd afvallen met Bio Hcg druppels kan echt

Stel je voor: de tijd dringt voor jou. Over een maand heb je een belangrijke date, dus moet je er goed uitzien. Je staat voor de spiegel, tja dat is even schrikken en afzien. Daar moet je wel even iets aan doen. Om één en ander weg te laten zuigen lijkt jou nou echt niets en daar zit natuurlijk ook een prijskaartje aan verbonden. Nee, je zoekt liever naar een snelle afval methode dat praktisch is en betaalbaar. Zoek dan niet verder. Je hebt het al gevonden. Met de BIO HCG druppels kun je in korte tijd afvallen. Wat houdt dit BIO HCG eigenlijk in, waarom werkt dit zo effectief? Zitten er risico’s aan verbonden? Belangrijke vragen, die we hieronder beantwoorden.

Wat is BIO HCG?

Het laboratorium van de fabrikant heeft de hormonale afval eigenschap weten te kopiëren, die standaard in ons lichaam zit. Dit hormoon geheten Human Chorionic Gonadotropin zorgt ervoor dat het lichaam juist de vetreserves aanspreekt voor de energie voorziening van het lichaam. Van deze natuurlijke eigenschap hebben wij de BIO variant gemaakt en we hebben eventuele negatieve bijwerkingen eruit gefilterd. Daarmee zijn de BIO HCG druppels een veilige manier om af te vallen, zonder dat er enig medisch ingrijpen bij het afvallen nodig is. Nee je eigen lichaam doet al het werk, om je zo weer een slank uiterlijk te geven. Omdat je lichaam de vetreserves nuttigt en je eet zelf een licht dieet kun je dus snel afvallen.

Hoe snel kun je afvallen met BIO HCG?

Uiteraard hangt de snelheid waarmee je kunt afvallen af van je initiële lichaamsgewicht. Gewoonlijk kun je met een flesje druppels een klein percentage van je lichaamsgewicht zien verdwijnen voor vrouwen en ook voor mannen. Weeg je bijvoorbeeld 100 kg bij een lengte van 1.80 m dan heb je een BMI van 30.8 (100/(1.80*1.80)). Je hebt dan echt teveel vetreserves, je bent zwaarlijvig. Om een BMI van circa 24.6 te krijgen moet je dus 20 kg afvallen tot 80kg. Dan val je prima binnen de BMI schaal voor de ratio lengte en gewicht. Aangezien je ongeveer 10% per afslankronde moet afvallen oftewel 10kg bij 100kg lichaamsgewicht, zul je 2 keer een afslankperiode met hcg druppels moeten volgen. Het kan echter ook zijn dat je al binnen de BMI schaal valt, echter je hebt her en der wat teveel vet zitten. Dan kun je ervoor kiezen om een verkorte afslankperiode te doen van 2 weken, om zo de plooien weer recht te strijken. Met de BIO HCG druppels val je dus snel af.

Wat moet je verder nog eten?

Tijdens het innemen van de BIO HCG ingekapselde vloeistof tabletten danwel spray moet je een minimaal bio hcg dieet volgen. Belangrijk is dat daarin geen vet zit en weinig koolhydraat. Bovendien dient het vol te zitten met eiwitten. In onze brochure vertellen we je alles over wat een gepast dieet is. Stop je met de druppels? Dan moet je lichaam gestabiliseerd worden in de navolgende weken. Daartoe geven we je uitgebreide toelichting in de brochure omtrent wat voor voedsel je het beste kunt eten. Belangrijk is dat je niet in je oude patroon terug valt, echter bepaald soort eten met verzadigde vetten mijdt. Je moet dan denken aan het combineren van zuivelproducten met vis, groeten, fruit en noten. Voornamelijk zul je dus de grootste boosdoener moeten mijden, vleesproducten. Vis kan daarentegen wel aangezien dit onverzadigde vetten betreft die juist goed zijn voor je lichaam. De BIO HCG druppels helpen jou dus bij alle stappen om te komen tot een prachtig resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk