Pop up boilies voor Karper

vissen

Voor het vissen op karper kan je makkelijk gebruik maken van pop ups en boilies als lokvoer. De producten hebben ieder zo hun eigen kwaliteiten en ze zijn een standaard optie bij het karper vissen. 

De ontwikkeling van alle lokvoer opties blijft doorgaan. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op karper. Pop ups zijn de drijvende boilies. Ze zijn natuurlijk erg populair in ons eigen land, maar oorspronkelijk zijn ze ontwikkeld bij de vissers aan de overkant, in Engeland. Daar zijn ze ontwikkeld in de sportvisserij en steeds populairder geworden. En ja, na verloop van tijd kwamen ze natuurlijk ook bij ons terecht. Als je zelf naar het ideale lokvoer voor karper gaat zoeken, zal je al snel merken dat er veel variatie is in boilies en pop ups. 

Lokvoer speciaal voor karper

Boilies en pop ups zijn lokvoer in allerlei bijzondere kleuren. Je kan dan denken aan geel tot paars en met allerlei flavours (daar kan je ook helemaal mee los overigens). De knapperige buiten laag maakt het lokvoer voor de kleinere vissen eigenlijk vrijwel oneetbaar en dus trekken deze producten alleen karpers aan. Dat is dan ook een heel fijn idee, je weet dat het product precies gemaakt is voor jouw unieke doel. Daar word je vrolijk van. Het draait vanzelfsprekend allemaal om de sport en daar heeft iedereen zo zijn eigen recept voor. Het lokvoer is daar natuurlijk ook weer een onderdeel van. Boilies en pop ups bevorderen je zoektocht naar karper. Iedereen heeft zo zijn kijk op boilies en pop ups, en je kunt dan altijd weer kiezen voor een nieuwe aanpak. 

Pop ups en boilies, het ideale lokvoer ontdekken 

Ze zien er natuurlijk grappig uit, met al die verschillende kleuren, maar wat zit er nou eigenlijk in die balletjes? En wat zorgt ervoor dat ze hun werk zo goed doen? Boilies bestaan hoofdzakelijk uit meel (de soorten kunnen verschillen, ook daar is volop keuze in) ei en water. 

Je bent natuurlijk opzoek naar lokvoer dat speciaal werkt voor karper. En deze balletjes zijn daar dus speciaal voor gemaakt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten. De meel-basis kan overigens al sterk variëren van tarwe- en maismeel, tot vismeel of hennep. Maar daarnaast kan je dus ook kiezen voor unieke kleuren en vormen. Je trouwens naast de bekende balletjes een de dumble of crush versie. Het blijft een persoonlijke keuze en het is altijd een zoektocht naar het product of de combinatie van producten. Al die verschillende pop ups en boilies zijn ontwikkeld voor karper en kan je uittesten op verschillende momenten in het jaar. Ook daar zal je weer nieuwe ervaringen in opdoen. Gewoon lekker blijven ontdekken.

Dit vind je misschien ook leuk