Geld lenen met BKR Registratie

Geld lenen met BKR Registratie

In Nederland zijn er veel mensen die geld willen lenen. De redenen waarom mensen willen lenen zijn erg uiteenlopend. De ene wil lenen om een verbouwing te financieren en de ander wil graag meer financiële ruimte.

Helaas zijn er in Nederland ook veel mensen met een BKR registratie. Een BKR registratie krijg je doordat je bepaalde rekeningen niet op tijd of niet betaald hebt. Een BKR registratie kan bijvoorbeeld komen doordat je je creditcard niet op tijd betaald hebt, doordat je een schuld hebt bij een postorderbedrijf, doordat je een schuld hebt bij je telecom provider, of doordat je je bij een andere lening (of hypotheek) niet aan je betaling afspraken hebt gehouden.

Als jij geld wilt lenen met je BKR registratie, dan is dit lastig, maar niet onmogelijk. Wij leggen in dit artikel uit hoe je wel geld kunt lenen met een BKR registratie.

Geld lenen met een BKR registratie

Als je geld wilt lenen met een BKR registratie, dan praat je automatisch over kleinere bedragen die je kunt lenen. Bedragen van duizend euro of meer, zijn eigenlijk uit den boze. Als we over dit soort leningen praat, dan doet met altijd een BKR controle.

Er zijn echter wel bedrijven die wel geld aan u willen lenen, ook als u een BKR registratie heeft. Kijk goed rond op internet en hou er rekening mee dat de rente van deze leningen vaak hoger is dan bij een gewone lening. Dit komt omdat zij in verhouding meer risico lopen. U heeft met uw BKR registratie immers al aangegeven dat u niet altijd even stipt bent geweest met uw betalingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk