Hoe vind ik leuke kleurlenzen voor een feest

Hoe vind ik leuke kleurlenzen voor een feest

Als je een feestje hebt, dan vind je het misschien leuk om een keer wat aparts te doen. Zo kan je denken aan aparte kleding, een apart kapsel met iets door je haar, aparte schoenen, aparte sieraden en/ of aparte make-up.

Een andere optie is dat je leuke kleurlenzen draagt. Kleurlenzen kan je in diverse kleuren kopen, maar voor een feestje zijn felle kleurlenzen ontzettend leuk. Ga bijvoorbeeld eens met knal (maar dan echt knal) blauwe ogen op stap. Gras groene ogen valt ook lekker op, maar je kan natuurlijk ook extreme kleurlenzen voor dat leuke feest kopen. Zie jij jezelf al met rode of gele ogen lopen?

Wat ook leuk is, zijn kleurlenzen met een printje of met een bepaalde vorm.

Leuke kleurlenzen

Voor een feestje kan je best eens gek doen. Wat dacht je van zwart/ wit geblokte kleurlenzen. Ontzettend leuk en je valt zeker weten op. Of kleurlenzen met een tijgerprint, in de vorm van kattenogen, zombie ogen (waarbij de gehele iris wit wordt gemaakt en je pupil zwart blijft) of een modern streepje. Je kan je kleurlenzen voor een feestje leuk aanpassen op je outfit, sieraden of kapsel. Zo val je zeker weten op op dat feestje. Een bijzonder originele manier om er leuk uit te zien.

Leuke kleurlenzen voor een feestje kan je via internet bestellen, maar soms ook bij een opticien. Gewone kleurlenzen (zonder print), worden ook bij diverse warenhuizen verkocht zoals de HEMA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk