Gratis Online Risk Spelen

Gratis Online Risk Spelen

Risk is een leuk en populair gezelschapsspel. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Gratis Online kunt spelen

Online zijn er versies met het originele speelboard en varianten te vinden.

Risk met Origineel speelbord spelen

Als je Risk wilt spelen op een origineel speelbord dan zijn de volgende sites geschikt:

Bij Landgrab.com kun je een van de  mooiste versies van het originele spel spelen. Je meld je aan op de site en je kunt meteen aan de slag. Je kan ook onbeperkt spelen op deze site voor 2,50 per maand.

Op de site Conquerclub kun je gratis registreren voor het boardspel en speel je tegen elkaar. Soms duurt het heel lang (uren voordat de tegenstander een zet doet, het spel kan zo lang duren

Op Facebook is een populaire variant van het boardspel te vinden, deze heeft Attack! Via Facebook kun je dit gemakkelijk met je vrienden spelen.

Dominate game is te downloaden op je eigen computer en kun je spelen zonder je internetbrowser. Hierdoor werkt het wat sneller en soepeler, maar moet je wel op elke computer waar je het wilt spelen die spel installeren. Je kunt lid worden van de site en ook een plusaccount aanmaken waarmee je meer nicknames kunt beheren. Dit is voor de gratis gebruiker beperkt tot 3.

Varianten van Risk

Op de website van Snelspelen is een Looney Tunes versie van het boardspel te spelen, hierbij moet je Marvan the Matian de wereld laten veroveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk