Wie is Heras?

Wie is Heras?

Heras is dé expert op gebied van buitenbeveiliging. Heras ontwikkeld, verkoopt, installeert en onderhoudt integrale beveiligingsconcepten voor instellingen, bedrijven en overheden in heel Nederland. Complete oplossingen met kwalitatief hoogwaardige systemen. De service van Heras is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Heras houdt zich aan een beveiligingsfilosofie die anders is dan alle anderen, deze filosofie gaat uit van een beveiligingsoplossing op maat voor alle specifieke situaties tegen de laagste kosten. Daarnaast voldoet Heras aan de geldende normen en wetgeving.

De organisatie Heras

Heras heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van buitenbeveiliging en hebben daarom ook een leidende positie op de markt. Heras werd in 1952 opgericht door Frans Ruigrok.

Heras is sinds 1987 onderdeel van de CRH. Het CRH is een internationaal beursgenoteerde organisatie waar zo’n 80.000 medewerkers uit 35 verschillende landen een gezamenlijke omzet van ruim 20 miljard euro bereiken.

In Nederland

Heras is momenteel marktleider in Nederland met kantoren in Ridderkerk, Zwolle, Oirschot en Heerhugowaard. Het hoofdkantoor van Heras zit gevestigd in Oirschot waar ook de Heras Special Projects, kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen en de landelijke 24-uurs onderhoudsdienst aanwezig zijn. Heras France en Heras Internatiol houden zich bezig met de belangen op de buitenlandse markt. Heras Mobile Fencing & Security leveren tijdelijke buitenbeveiliging voor evenementen en bouwplaatsen. In Nederland heeft Heras ongeveer 450 medewerkers actief.

Heras in het milieu

Heras denkt graag mee met het klimaat. Daarom zet Heras zich in voor een klimaatbestendige bedrijfsvoering. Heras levert zijn bijdrage aan de maatschappij, hoe klein deze ook is, door de uitstoot van CO2, afvalstromen en energieconsumptie te minimaliseren. Ook helpt het ontwikkelen van producten die energie leveren mee. Dit wordt gerealiseerd door de producten en processen zo vaak mogelijk te innoveren en zo duurzaam mogelijk te houden.

Heras Experience Center

De technische oplossingen van Heras buitenbeveiliging bewijzen zich keer op keer weer in de praktijk. In het Experience Center in Oirschot demonstreert Heras de producten en concepten voor buitenbeveiliging via een verzameling realistische praktijkopstellingen. Hier informeren de specialisten van Heras u graag over alle mogelijkheden en onderzoeken die aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoen.

Interessant? Omdat Heras buitenbeveiliging graag de tijd voor u neemt, kunt u het Experience Center uitsluitend op afspraak bezoeken. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak of neem vrijblijvend contact op met één van specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk