Goedkoop bellen naar Turkije

Goedkoop bellen naar Turkije

Durf je niet meer te bellen met je familie en kennissen in Turkije, omdat je vindt dat het te duur is? Of omdat je niet precies weet wat het je per gesprek gaat kosten!? Na het lezen van deze tips maak je je geen zorgen meer over deze kosten en bel je regelmatiger met je familie en kennissen die geen zorgen meer over je maakt. Let op deze tips geldt voor wanneer je belt naar mobiele en vaste telefoonnummers in Turkije! Je kan ook op andere manieren mensen bellen: Skype, Tango, Viber etc. Maar dit zijn manieren wanneer de andere kant ook deze mogelijkheden ook heeft.

Een goede oplossing van bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers in Turkije is via het internet op je laptop/pc of zelfs mobiel internet bellen, ook wel VOIP-bellen genoemd. Tegenwoordig bestaan er vele aantallen VOIP applicaties waarmee je geprikkeld wordt dat het goedkoper is dat het via hun goedkoper is om te bellen, maar is dit ook werkelijk zo?

Welke applicaties moet ik gebruiken?

Nou dat is niet zo moeilijk. Hiervoor zijn er 2 applicaties die je zeker moet gebruiken en ze kosten per minuut een paar cent! Je leest het goed een paar cent per minuut! Hoe goedkoper wil je het nog hebben? De aanrader:

  • Scydo (alleen mobiel)
  • MobileVoIp van VoIpBuster (pc & mobiel)

Scydo

Is een aanrader wanneer je een smartphone hebt, deze ondersteunt apple, android toestellen en is aan te raden om WIFI te gebruiken mocht je een perfecte verbinding willen hebben. De tarieven hiervan naar vast en mobiele nummers in Turkije zijn hier belachelijk laag en daarom zeer aan te raden: €0,005 per minuut!! Een halve cent per minuut!

VoIpBuster

Dit programma werkt zowel op je laptop/pc als op je smartphone. Het leuke hiervan is dat het je contacten op je pc mee synchroniseert naar je smartphone applicatie. Met voipbuster is alleen aan te raden om naar VASTE nummers te bellen, want dit kost je naar VAST €0,02!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk