Themafeesten: creatief uit de hoek komen met halloween outfits en foute trainingspakken

Themafeesten: creatief uit de hoek komen met halloween outfits en foute trainingspakken

Organiseer je binnenkort een themafeest en zoek je inspiratie voor een outfit? Halloween en foute trainingspakken zijn populaire thema’s voor feesten. In deze tekst geven we tips en tricks voor het samenstellen van de perfecte outfit voor deze themafeesten.

Kiezen voor een Halloween outfit

Bij Halloween denken veel mensen aan enge kostuums, maar het is ook leuk om een grappige outfit te dragen. Voordat je begint met het samenstellen van je outfit, bedenk eerst welke stijl je wilt uitstralen. Wil je anderen de stuipen op het lijf jagen of wil je liever de lachers op je hand krijgen? Er zijn talloze kostuums beschikbaar voor beide stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een enge vampier of een clown.

Als je gaat voor een enge outfit, zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een outfit van je favoriete horrorfilm, zoals de iconische Michael Myers of Freddy Krueger kostuums. Maar ook dieren als spinnen, slangen en vleermuizen zijn populair. Voor degenen die op zoek zijn naar een grappige outfit, zijn er ook veel mogelijkheden. Verkleed je bijvoorbeeld als de bekende Frankenstein, maar dan in een roze tutu en met een bloemenkrans op je hoofd. Het is belangrijk om iets te kiezen waar jij je prettig bij voelt en waar je jezelf in kunt zijn.

Accessoires

Naast kostuums zijn accessoires een belangrijk onderdeel van je Halloween outfit. Een paar nepbloeddruppels of een enge pruik kunnen je Halloween outfits helemaal afmaken. Ook make-up is een belangrijk aspect van je outfit. Met een paar druppels nepbloed en zwarte make-up voor je ogen kom je al snel in de Halloween sfeer. Er zijn tegenwoordig tal van tutorials op YouTube te vinden die je kunnen helpen bij het aanbrengen van make-up.

Foute trainingspakken

Een ander populair thema voor themafeesten is het dragen van foute trainingspakken. Het voordeel van deze outfits is dat ze gemakkelijk te verkrijgen zijn en dat je er alle kanten mee op kunt. Van felgekleurde trainingspakken tot aan sportieve outfits met bijpassende sneakers en petjes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Hoe een foute trainingspak outfit samenstellen?

Als je een foute trainingspak wilt dragen, zijn er tal van manieren om je outfit samen te stellen. Ga voor een felgekleurd trainingspak met bijpassende sneakers en een petje voor een echt foute look. Voeg nog een gouden ketting en een zonnebril toe en je outfit is compleet. Wil je het wat origineler aanpakken? Kies dan voor een trainingspak in een opvallende print, of maak je outfit af met een hippe retro-tas. Het is belangrijk om te kiezen voor iets wat bij jou past en waar je jezelf prettig in voelt.

Dit vind je misschien ook leuk