Griffonia extract en B vitamine om optimistisch af te vallen

Griffonia extract en B vitamine om optimistisch af te vallen

Gemotiveerd afvallen door het lichaam te stimuleren

Kilo’s afvallen door moeiteloos af te vallen kan praktisch niet. Vaak moet je er een aardige inspanning voor verrichten om binnen een bepaalde termijn het gewenste doel te bereiken. Omdat het lang duurt en je weinig voeding binnenkrijgt kan het voorkomen dat je er juist op afknapt. De motivatie is weg en je kunt niet meer. Je wordt er mogelijk juist kwaad door. Het risico bestaat dan dat de verloren pondjes er snel weer aankomen en dat de stemming alleen maar erger wordt. Hoe helpt Griffonia extract en vitamine B bij het toch kunnen doorzetten van het afvalprogramma?

Motivatieproblemen bij diëten

Diëten kan een grote impact op iemands leven hebben. De redenen om af te slanken kunnen divers zijn van het hebben van een mooi figuur tot de gezondheid. Voor jou is het belangrijk dat je snel van het overgewicht af komt zodat je lekker verder kunt gaan. Het afslankproces gaat iedereen echter niet even makkelijk af zeker als een intensief strak dieet wordt gevolgd waarbij veel van het lichaam wordt gevraagd. Om toch doorzettingsvermogen en nog belangrijker voldoende optimisme te hebben dienen de juiste stoffen te worden ingenomen. Waarom werkt Griffonia extract met vitamine B goed?

Stimuleren via 5 HTP

De stof hydroxy-tryptofaan oftewel 5 HTP wordt primair gebruikt voor de aanmaak tryptofaan. In combinatie met het vitamine B3 wordt serotonine in de lever en hersenen aangemaakt. Dit is een neurotransmitter waarbij je een goed gevoel krijgt. Dat komt dan ook goed van pas indien je wilt afvallen. Griffonia is een Afrikaanse houterige plant waarin hoge concentraties 5 HTP aanwezig zijn. Het extract daarvan zorgt direct voor een goede stimulans voor de aanmaak van de gunstig werkende neurotransmitter. Daarnaast kun je van tryptofaan supplementen gebruik maken.

Invloed van koolhydraten

Ga je afvallen dan moet je speciaal op de inname van koolhydraten letten. Snelverbrandende koolhydraten zorgen er namelijk voor dat het lichaam teveel glucose in een keer krijgt waardoor het lichaam die energie gaat opslaan. Oftewel het wordt afgevoerd waardoor je je niet kunt voeden met als gevolg dat je wederom trek krijgt. Daardoor neem je opnieuw verkeerd voedsel in. Wil je afvallen moet je juist deze stoffen vermijden. Aan de andere kant zijn koolhydraten ook belangrijk bij de aanmaak van serotonine. Het vormt het basis materiaal waarmee ook het optimisme in balans blijft of juist wordt gestimuleerd. Een tekort aan koolhydraten kan de stemming dus omslaan en dat moet worden voorkomen. Ga je diëten dan moet dat gepaard gaan met de inname van traagverbrandende koolhydraten om het optimisme sterk te houden.

De optimist zet door

Goed gemotiveerd zijn houdt in dat je het afslanken langer kunt volhouden. Door tijdens het afvallen juist te letten op de inname van gezonde koolhydraten met Griffonia extract in combinatie met B3 en andere vitaminen kun je er voor zorgen dat je optimistisch blijft. Met volle moed kun je dus doorgaan met afvallen als je de combinatie inneemt. Zo zorg je ervoor dat je met handige middelen goed door gaat met het afslanken tot je het gewenste gewicht hebt bereikt. Zorg er ook voor dat je opgewekt kilo’s verliest door bewust serotonine in het lichaam aan te laten maken.

Aanvullende tips om handig af te vallen

Naast voorgaande adviezen om optimistisch te blijven tijdens het afvallen kun je ook het metabolisme stimuleren. Daartoe kun je onder andere vaker gaan eten, meer bewegen enzovoorts om ervoor te zorgen dat het lichaam efficiënter omgaat met ingenomen energie en voedingsstoffen. Ook langer het speeksel laten inwerken op voedsel door te malen kan een gunstige bijdragen leveren.

Lees verder suggesties:

Afvallen door het metabolisme te verhogen, tips en adviezen

Drink voldoende melk bij schildklierproblemen

Verminderde vitamine D productie bij witte huidvlekken: invloed op osteoporose

De gunstige werking van rooibosthee op het lichaam en geest

Hoe kun je de stofwisseling bij trage schildklier stimuleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk